15:41 - Gelecek Partisi Ceylanpınar’da Kongreye Gidiyor
15:57 - Karaköprü’de ÖLÜMLÜ KAZA!
11:32 - Şanlıurfa’da su hattı kazısında bir küp sikke bulundu
18:11 - Şanlıurfa’da kızıldan altın sarısına dönen ay hayran bıraktı
12:00 - ŞUSKİ, Viranşehir’de kanalizasyon çalışmalarına başladı
11:45 - Urfalı Büyükelçi Önen’den ‘koronavirüs’ açıklaması
11:30 - Urfa’da masa tenisi turnuvası düzenlendi
11:00 - Vekil Özşavlı, Urfa için Fransız heyetle görüştü
10:30 - Vatandaşların ihtiyaç ve taleplerine ‘3G Sistemi’ ile çözüm
Bozova’da Merkez Yatılı Erkek Kuran Kursunun açılışı Diyanet İşleri Başkan Yardımcısının katılımı ile gerçekleştirildi.
Şanlıurfa'nın Bozova İlçesinde Kuran kursunun açılışı yapıldı.
Bozova Müftüsü Mustafa Turgut'un girişimleri ile ilçeye kazandırılan kursun açılışına; Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Muslu, İl Müftüsü Mehmet Taştan, AK Parti Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Dualarla açılış yapılırken, AK Parti Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci de kursun hayırlı olmasını dileyerek, şu ifadelere yer verdi:
"Bozova Müftümüz Mustafa Turgut beyin öncülüğü ve Diyanet Teşkilatının katkılarıyla Bozova’mıza kazandırılan Yatılı Kur’an Kursu’nun açılışına Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prf. Dr. Ramazan Muslu ile katıldık. İlçemize ve Urfa’mıza hayırlı olsun."
BİHA