3. SAYFABlogSİYASETURFA YEREL HABERLER

Gelecek Partisi mevsimlik tarım işçileri ziyaret etti

Geçimlerini sağlamak için Türkiye’nin birçok şehrinden Ankara’ya giden mevsimlik işçileri ziyaret ederek sorunları dinleyen Gelecek partisi Ankara kadın kolları başkanı Nimet bolluk mevsimlik işçi çocuklarına oyuncak dağıttı.

 

Ziyarete Sosyal Politikalar Başkan yardımcısı Şükrü Kırboğa ve Ankara Kadın Kolları üyelerine Genel Merkez ile il yönetim kurulu üyesi Mehmet Erdem ve gençlik kolları üyesi Ahmet Sait Durmuş eşlik etti.

İşçileri ziyaret ettikten sonra açıklamalarda bulunan Sosyal Politikalar Başkan yardımcısı Şükrü Kırboğa: ‘’Çocuklarının eğitimlerinin aksamasından yakınan işçiler kalıcı bir çözüm üretilmesi gerektiğini, belirti

 

Ankara Kadın kolları başkanı Nimet Bolluk ise ‘’mevsimlik tarım işçilerinin ve eğitim süreci aksayan çocuklarının sorunlarını her platformda dile getirmeye devam edeceklerini söyledi’’.

Gelecek Partisi Parti kurucular kurulu üyesi ve Sosyal politikalardan sorumlu Başkan yardımcısı Şükrü Kırboğa mevsimlik işçilerle ilgili rapor hazırlamıştı, çözüm ve önerileri sunulan raporda kamuoyunda yankı bulmuştu.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu