Şanlıurfaspor ikinci devrenin ilk maçından mağlubiyetle ayrıldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, ligin ikinci sezonunun ilk maçında Başkent Akdemi Spor (BAKSpor) ile karşılaştı.

11 Nisan Stadyumunda oynanan maçı Ozan Bileyci yönetti.

Urfaspor'un ilk 11'i: Sercan Kaya, Alperen Güner, Mehmet Fatih Bayat, Muhammed Küçük, Fevzi Özkan, İbrahim Canlıka, Mehmet Halil Daniş, Eyyüp Rızvanoğlu, Yusuf Güzel, Mehmet Badur ve Ali Eren Demirkol

İLK YARI URFASPOR ÜSTÜN 

Hakemin düdüğüyle ilk yarı oynandı. 

Karşılıklı ataklarla geçen maçın ilk yarısında dakika 25'de atağa çıkan Şanlıurfaspor, Mehmet Fatih Bayat'ın fileleri havalandırmasıyla 1-0 öne geçti.

Maçın 45'inci dakikasında sarı-yeşilli takımdan Ali Eren Demirkol sarı kart gören isim oldu. Karşılamanın ilerleyen dakikalarında başka gol sesi gelmeyince ilk yarı, Şanlıurfaspor üstünlüğü ile sona erdi. 

İKİNCİ YARI ÜST ÜSTE GOLLER

Bileyci'nin düdüğüyle karşılaşmanın ikinci yarısı oynandı.

Maçın 53'üncü dakikasında sarı-yeşilli oyuncu Yusuf Güzel kendi kalesine gol attı ve karşılaşmada durum 1-1 oldu. 

Karşılaşmanın 61'inci dakikasında Şanlıurfaspor'un eski futbolcusu Ömer Bozan fileleri havalandırarak, yeni takımı BAK Spor'u öne geçiren golü buldu. Maçta durum 2-1'e geldi. Atakları arttıran rakip, 77'de Zeki Korkmaz ile 80'de Ahmet Sun ile golü buldu. BAKSpor maçın dakikalarına doğru skoru 4-1'e getirdi.

Müsabakanın ilerleyen dakikalarında başka gol sesi gelmeyince maç, 4-1 BAKSpor üstünlüğü ile sona erdi.

GALİBİYET YİNE YOK!

Bu sonuçla, Şanlıurfaspor ikinci devrenin ilk maçına da mağlubiyetle başladı. Çıktığı 19'uncu karşılaşmada da galibiyet yüzü görmeyen sarı-yeşilli takım -14 puan ile 18. sırada kalmaya devam etti. 

Özlem DİKMEN-BİHA

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu