Urfaspor ilk devreyi galibiyetsiz kapattı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, ligin 17'inci haftasında Pendikspor ile karşılaştı.



11 Nisan Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Egemen Artun yönetirken, Kerem Yükünç ve Kerem Erdoğan da yardımcılık görevlerini üstlendi.



Şanlıurfaspor'un ilk 11'i: Yasin Davuş, Ali Eren Demirkol, Sercan Kaya, Mehmet Fatih Bayat, Muhammet Küçük, İbrahim Canlıka, Mehmet Halil Daniş, Veysel Sönmezsoy, Rıdvan Bingöl, Eyyüp Rızvanoğlu, Yusuf Güzel



İLK YARI PENDİK GALİP

Hakem düdüğüyle ilk yarı başladı.

Karşılaşmanın sonlarına doğru 0-0 devam eden maçta Pendikspor, penaltı kazandı. Takımı adına topun başına geçen Oktay Balcı, topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol sesi gelmeyince maç, 1-0 Pendikspor üstünlüğü ile sonuçlandı.



URFASPOR'DA KIRMIZI KART

Hakemin düdüğüyle ikinci yarı oynandı.

Maçın 50'inci dakikasında Bekir Karadeniz'in fileleri havalandırmasıyla Pendikspor skoru 2-0'a getirdi. 57'nci dakikada bulduğu atağı gole çeviren Oktay Balcı, takımının 3'üncü kendisinin 2'nci golünü kaydetti.



Balcı'nın oglü osnrası atağa çıkan Bülent Üçüncü ise bulduğu golle skoru 4-0'a getirdi. 

Karşılaşmanın 70'inci dakikasında sarı-yeşilli takımdan Veysel Sönmezsoy kırmızı kart görerek, takımını 10 kişi bıraktı. Maçın 60'ıncı dakikasında Mehmet Faith Bayat ve 77'nci dakikasında da Ali İrtürk sarı kart gördü. 

Maçın son dakikalarına doğru atağa geçen Urfaspor, Murat Şamil Kurt'un golü ile skoru 4-1'e getirdi. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca maç, 4-1 Pendikspor üstünlüğü ile sona erdi.



Bu sonuçla Urfaspor – 14 puan ile 18'inci sırada kalmaya devam ederken, Pendikspor aldığı 3 puan ile 7. sıraya yükseldi. Sezonun ilk devresini tamamlayan sarı-yeşilli takım, hiç galibiyet alamadan yarıyı tamamladı. 

Özlem DİKMENBİHA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu